Up-to-date adressenboek

Novanews verwerkt alle hard bounces, en maakt deze samen met de soft bounces inzichtelijk. Hierdoor blijft het adressenbestand automatisch altijd actueel.

5/5

Gewoon goed om te weten.

Gewoon betaalbaar.

Voor de gewone gebruiker die gemiddeld tussen de 0 en 15.000 nieuwsbrieven per maand zal verzenden. Dit tellen we natuurlijk niet precies, soms is het nu eenmaal wat meer en soms wat minder.

499 Euro per jaar (ex. btw)

(of 45 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Voor de mensen die weten dat zij sowieso al een ongewone hoeveelheid nieuwsbrieven per maand zullen verzenden, hebben wij het uitgebreide abonnement in het leven geroepen. Deze uitgebreide jaarlicentie loopt tot wel 50.000 nieuwsbrieven! Mocht uw behoefte nog hoger liggen, neem dan contact op, voor een voor u op maat gemaakte oplossing.

999 Euro per jaar (ex. btw)

(of 89 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Soft bounces verwerken

Na het verzenden van een nieuwsbrief kan het voorkomen dat er voor één of meerdere specifieke ontvangers een melding teruggegeven wordt, bijvoorbeeld dat de persoon met vakantie is en de mail pas bij terugkomst in behandeling zal nemen. Of dat de mailbox van de persoon in kwestie momenteel vol is en de nieuwsbrief helaas niet meer wordt afgeleverd. Dit zijn allemaal zogenaamde soft bounces, en geen reden om in de toekomst geen nieuwsbrieven meer aan deze ontvanger te gaan versturen. Novanews registreert het feit dat er een soft bounce is opgetreden, en maakt dit inzichtelijk door middel van een uitgebreide export mogelijkheid naar een Excel bestand. 

Hard bounces verwerken

In tegenstelling tot de soft bounces die hierboven beschreven zijn, is het bij hard bounces juist niet de bedoeling de ontvangers in kwestie in de toekomst nog nieuwsbrieven te gaan versturen. Hard bounces zijn onder andere e-mail adressen die inmiddels niet meer bestaan, bedrijven waarvan de domeinnamen niet meer in de lucht zijn, etc. Novanews neemt u gewoon een hoop werk uit handen, door automatisch alle hard bounces te verwerken, en de ontvangers in kwestie op de achtergrond razendsnel af te melden voor de nieuwsbrief.

Altijd een up-to-date adressenboek

Met behulp van de ingebouwde automatismen met betrekking tot het verwerken van soft- en hard bounces, houdt Novanews uw adressenboek automatisch en ten alle tijden up-to-date.

Synchroniseer groepen met Office365

Dankzij onze Microsoft Office365 koppeling importeer je met gemak contactpersonen/contactgroepen gewoon makkelijk.