Spam preventie

Voor de aflevering van mails werken wij met een gespecialiseerde partij samen. Op die manier worden verzonden mails niet zomaar als ongewenst gezien.

5/5

Gewoon goed om te weten.

Gewoon betaalbaar.

Voor de gewone gebruiker die gemiddeld tussen de 0 en 15.000 nieuwsbrieven per maand zal verzenden. Dit tellen we natuurlijk niet precies, soms is het nu eenmaal wat meer en soms wat minder.

499 Euro per jaar (ex. btw)

(of 45 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Voor de mensen die weten dat zij sowieso al een ongewone hoeveelheid nieuwsbrieven per maand zullen verzenden, hebben wij het uitgebreide abonnement in het leven geroepen. Deze uitgebreide jaarlicentie loopt tot wel 50.000 nieuwsbrieven! Mocht uw behoefte nog hoger liggen, neem dan contact op, voor een voor u op maat gemaakte oplossing.

999 Euro per jaar (ex. btw)

(of 89 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Professioneel afleveren van mails

Het afleveren van mails is een vak apart. Door dit op de juiste manier te doen, en hierbij de actuele regels en richtlijnen te volgen, wordt voorkomen dat de verzonden nieuwsbrief als ongewenst of spam wordt gemarkeerd. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een nieuwsbrief bij uw klant in het mapje “ongewenste mail” terechtkomt en daarmee over het hoofd wordt gezien. En daar maken wij ons hard voor. Samen met een gespecialiseerde partij op het gebied van zogenaamde e-mail delivery, oftewel het correct afleveren van mails.

Kans op spam minimaliseren

Doordat wij samenwerken met een professionele partij voor de aflevering van mails, en daarnaast goed om gaan met de hard bounces – dus niet stug naar niet bestaande mail adressen te blijven mailen – wordt de kans dat de nieuwsbrief (en u als afzender) als spam gemarkeerd wordt gewoon geminimaliseerd.