Doorklik statistieken

Alle kliks op linkjes in de nieuwsbrief worden bijgehouden. Deze doorklik gegevens zijn tevens te exporteren naar een Excel bestand.

5/5

Gewoon goed om te weten.

Gewoon betaalbaar.

Voor de gewone gebruiker die gemiddeld tussen de 0 en 15.000 nieuwsbrieven per maand zal verzenden. Dit tellen we natuurlijk niet precies, soms is het nu eenmaal wat meer en soms wat minder.

499 Euro per jaar (ex. btw)

(of 45 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Voor de mensen die weten dat zij sowieso al een ongewone hoeveelheid nieuwsbrieven per maand zullen verzenden, hebben wij het uitgebreide abonnement in het leven geroepen. Deze uitgebreide jaarlicentie loopt tot wel 50.000 nieuwsbrieven! Mocht uw behoefte nog hoger liggen, neem dan contact op, voor een voor u op maat gemaakte oplossing.

999 Euro per jaar (ex. btw)

(of 89 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Wie klikt wanneer op welke links?

Wanneer u links opneemt in de nieuwsbrief, bijvoorbeeld naar een nieuwsbericht op de eigen website of naar een totaal andere website, wordt automatisch bijgehouden wie van de nieuwsbrief ontvangers hier op welk moment op heeft geklikt. Dit geeft een mooi inzicht in de interesse gebieden van de ontvangers.

Exporteren naar Excel

De gegevens met doorklik statistieken kunnen met één druk op de knop naar een Excel bestand worden weggeschreven. Hier kunnen dan extra analyses op worden losgelaten. Zo zouden alle mensen met een specifieke interesse gewoon in kaart kunnen worden gebracht, om hier vervolgens een vervolgmailing aan te versturen.