Werken met doelgroepen

Verdeel contactpersonen in handige doelgroepen, zodat elke verzending gericht kan zijn op een specifieke groep personen.

5/5

Gewoon goed om te weten.

Gewoon betaalbaar.

Voor de gewone gebruiker die gemiddeld tussen de 0 en 15.000 nieuwsbrieven per maand zal verzenden. Dit tellen we natuurlijk niet precies, soms is het nu eenmaal wat meer en soms wat minder.

499 Euro per jaar (ex. btw)

(of 45 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Voor de mensen die weten dat zij sowieso al een ongewone hoeveelheid nieuwsbrieven per maand zullen verzenden, hebben wij het uitgebreide abonnement in het leven geroepen. Deze uitgebreide jaarlicentie loopt tot wel 50.000 nieuwsbrieven! Mocht uw behoefte nog hoger liggen, neem dan contact op, voor een voor u op maat gemaakte oplossing.

999 Euro per jaar (ex. btw)

(of 89 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Meerdere doelgroepen per contactpersoon

In een traditioneel adressenboek zit een contactpersoon in één groep. Bij Novanews werkt dit anders, en kan één contactpersoon gewoon voorzien worden van meerdere doelgroep labels. Zo kan een ontvanger van de nieuwsbrief bijvoorbeeld een “klant” zijn omdat hij/zij weleens iets gekocht heeft. Daarbij kan het een bedrijf of particulier zijn, en ook daarbinnen zijn er nog tal van extra doelgroepen te bedenken. Of het nu de productgroep van uw webshop betreft waar de klant vaak artikelen uit bestelt, of het geslacht van de ontvanger. Alles is mogelijk!

Verzenden aan doelgroepen

Bij het verzenden van een nieuwsbrief kan ervoor gekozen worden om deze aan één of meerdere doelgroepen te verzenden. Daarbij kan er gekozen worden voor een selectie waarbij alleen contactpersonen benaderd worden die in elk van de geselecteerde contactgroepen voorkomt, of een selectie waarbij één van de geselecteerde doelgroepen al voldoende is om iemand in de mailing mee te laten nemen.