API koppeling

Met onze uitgebreide API koppeling kan gekoppeld worden met bijv. een website of CRM systeem. Documentatie en voorbeelden zijn aanwezig.

5/5

Gewoon goed om te weten.

Gewoon betaalbaar.

Voor de gewone gebruiker die gemiddeld tussen de 0 en 15.000 nieuwsbrieven per maand zal verzenden. Dit tellen we natuurlijk niet precies, soms is het nu eenmaal wat meer en soms wat minder.

499 Euro per jaar (ex. btw)

(of 45 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Voor de mensen die weten dat zij sowieso al een ongewone hoeveelheid nieuwsbrieven per maand zullen verzenden, hebben wij het uitgebreide abonnement in het leven geroepen. Deze uitgebreide jaarlicentie loopt tot wel 50.000 nieuwsbrieven! Mocht uw behoefte nog hoger liggen, neem dan contact op, voor een voor u op maat gemaakte oplossing.

999 Euro per jaar (ex. btw)

(of 89 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Uitgebreide koppelingsmogelijkheden

Met behulp van onze uitgebreide API koppeling kan er op eenvoudige wijze gekoppeld worden met bijvoorbeeld een website / webshop of CRM systeem. Er is een uitgebreide online documentatie beschikbaar welke alle calls, compleet met voorbeeld scripts, de revue laat passeren. Mocht u er onverhoopt niet uitkomen kunt u gewoon bij ons terecht, wij helpen u of de partij die uw website / webshop aan het bouwen is graag verder op weg.