Import/export adressenboek

Importeer en exporteer op slimme wijze zelf uw adressenboek, wij houden daarbij rekening met reeds bestaande en afgemelde personen.

5/5

Gewoon goed om te weten.

Gewoon betaalbaar.

Voor de gewone gebruiker die gemiddeld tussen de 0 en 15.000 nieuwsbrieven per maand zal verzenden. Dit tellen we natuurlijk niet precies, soms is het nu eenmaal wat meer en soms wat minder.

499 Euro per jaar (ex. btw)

(of 45 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Voor de mensen die weten dat zij sowieso al een ongewone hoeveelheid nieuwsbrieven per maand zullen verzenden, hebben wij het uitgebreide abonnement in het leven geroepen. Deze uitgebreide jaarlicentie loopt tot wel 50.000 nieuwsbrieven! Mocht uw behoefte nog hoger liggen, neem dan contact op, voor een voor u op maat gemaakte oplossing.

999 Euro per jaar (ex. btw)

(of 89 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Adressen importeren

Door middel van de import functie kunt u eenvoudig zelf een in Excel leesbaar en/of komma gescheiden bestand importeren in het Novanews adressenboek. Hierbij kunnen uiteraard alle standaard velden gebruikt worden, zoals naam, geslacht, bedrijfsnaam, mail adres etc. Maar het is ook mogelijk aanvullende datavelden aan te maken. Hieronder meer over dit onderwerp. Bij het importeren kan een doelgroep worden gekozen waar de personen aan dienen te worden toegekend. Het importproces is slim genoeg om te weten dat een contactpersoon al bestaat, en zal deze in een dergelijk geval alleen aan de nieuwe doelgroep toevoegen. Contactpersonen die zich hebben afgemeld voor de nieuwsbrief, maar toch weer in het importbestand ter import worden aangeboden, worden gewoon overgeslagen. Hoeft u dus zelf gewoon niet meer aan te denken.

Adressenboek exporteren

Met een eenvoudige druk op de knop kan een actuele export van het Novanews adressenboek worden gegenereerd en gedownload. Hierdoor kunt u eventuele afmeldingen ook weer in uw CRM systeem verwerken en ook dat systeem keurig up-to-date houden.