Geplande verzending

Kies of de nieuwsbrief direct de deur uit mag, of mag worden klaargezet voor volledig automatische verzending op een dag en tijdstip naar keuze.

5/5

Gewoon goed om te weten.

Gewoon betaalbaar.

Voor de gewone gebruiker die gemiddeld tussen de 0 en 15.000 nieuwsbrieven per maand zal verzenden. Dit tellen we natuurlijk niet precies, soms is het nu eenmaal wat meer en soms wat minder.

499 Euro per jaar (ex. btw)

(of 45 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Voor de mensen die weten dat zij sowieso al een ongewone hoeveelheid nieuwsbrieven per maand zullen verzenden, hebben wij het uitgebreide abonnement in het leven geroepen. Deze uitgebreide jaarlicentie loopt tot wel 50.000 nieuwsbrieven! Mocht uw behoefte nog hoger liggen, neem dan contact op, voor een voor u op maat gemaakte oplossing.

999 Euro per jaar (ex. btw)

(of 89 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Bepaal zelf het moment van verzending

Wilt u de nieuwsbrief het liefst op zaterdagochtend de deur uit hebben, maar heeft u niet perse zin om thuis de laptop er weer bij te pakken? Geen probleem, de verzending van de nieuwsbrief kan gewoon worden ingepland. 

Datum en tijdstip invoeren

Kies simpelweg in een kalendertje de datum en het tijdstip van de gewenste verzending, en alles staat daarmee automatisch klaar voor verzending. Hoeft u verder niets meer voor te doen. En mocht u met meerdere gebruikers gebruik maken van Novanews, dan kan uw collega de inhoud van de klaargezette nieuwsbrief ook niet meer aanpassen.

Direct verzenden?

Uiteraard kan een nieuwsbrief ook direct verzonden worden. Ook hier hoeft u niet op te wachten, u geeft de opdracht tot verzending en kunt gewoon weer andere dingen gaan doen.