Flexibele templates

Door gebruik te maken van dynamische blokken maken we templates die op eenvoudige wijze volledig naar wens in te vullen zijn.

5/5

Gewoon goed om te weten.

Gewoon betaalbaar.

Voor de gewone gebruiker die gemiddeld tussen de 0 en 15.000 nieuwsbrieven per maand zal verzenden. Dit tellen we natuurlijk niet precies, soms is het nu eenmaal wat meer en soms wat minder.

499 Euro per jaar (ex. btw)

(of 45 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Voor de mensen die weten dat zij sowieso al een ongewone hoeveelheid nieuwsbrieven per maand zullen verzenden, hebben wij het uitgebreide abonnement in het leven geroepen. Deze uitgebreide jaarlicentie loopt tot wel 50.000 nieuwsbrieven! Mocht uw behoefte nog hoger liggen, neem dan contact op, voor een voor u op maat gemaakte oplossing.

999 Euro per jaar (ex. btw)

(of 89 euro per maand (ex. btw) na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Sjabloon in eigen huisstijl

Samen met onze vormgevers, of met die van uzelf, gaan we aan de slag om tot een sjabloon te komen wat de gewenste en voor uw organisatie vertrouwde uitstraling heeft. Op deze manier krijgt elke nieuwsbrief dezelfde uitstraling, en blijft het geheel netjes in uw huisstijl.

Dynamische blokken

Niet elke nieuwsbrief leent zich voor dezelfde indeling van een opsomming van alineas’ met elk een titel en een plaatje. Hiervoor hebben we de dynamische blokken in het leven geroepen! Door op specifieke plekken van het sjabloon – denk aan de kop, footer, zij kolom etc – ruimtes te reserveren voor content die extra in het oog moet springen, blijft u ten alle tijden flexibel. Een dynamisch blok kan gevuld worden met tekst of gewoon een afbeelding.